TARTALOM
TANULMÁNY
Halmai Péter – Vásáry Viktória: Közösségi versus nemzeti finanszírozás – Hogyan tehető fenntarthatóvá az agrárpolitika?, 2. oldal
Herneczky Andrea – Marselek Sándor: A hazai felsőoktatás dilemmái, 14. oldal
Gergely Sándor: Magyar hajtatott zöldség program és a foglalkoztatás összefüggései, 26. oldal
Bene Csaba – Marselek Sándor: Zöldségtermelés a magyarországi agrárfejlesztés egyik stratégiai lehetősége, 37. oldal
Dudás Gyula – Fertő Imre: A bizalom hatása a szövetkezeti tagok teljesítményére és elégedettségére a ZÖLD-TERMÉK termelői értékesítő szövetkezetnél, 49. oldal
Király Zsolt – Szmolka Alexa: Az Észak-alföldi régió kistérségeinek összehasonlító elemzése, 56. oldal
Hágen István Zsombor: A kontrolling alkalmazásának előnyei a hazai kis- és középvállalkozásoknál, 64. oldal
Szabó Bernadett – Posta László: A falusi turizmus és a mezőgazdaság potenciális kapcsolódási lehetőségei az Észak-Alföldi régióban, 70. oldal
Dávid Lóránt – Baros Zoltán: Környezetileg fenntartható turizmus: külföldi és hazai relációk, 80. oldal
Bencsik Andrea – Juhász Tímea: A női foglalkoztatás tendenciái Magyarországon, különösen a gyermekvállalás és az anyasági szabadságról a munkaerőpiacra visszatérő nők esetében, 92. oldal
Zárda Nóra: A mezőgazdasági vállalkozások fejlesztése a vezetői számvitel és a tesztüzemi rendszer tükrében, 98. oldal
SZEMLE
Troján Szabolcs – Csizmadia Máté – Csordás S. Tibor: Az együttműködési formák kialakulása és fejlődése a XX. századi magyar mezőgazdaságban, 111. oldal
Anna Martha Elgersma – Szabó Gábor: Fenntartható mezőgazdálkodás – könyvismertető, 123. oldal
A BORÍTÓ: