TARTALOM
Juhász Gyula: Karácsony felé, 515. oldal
TANULMÁNY
Horn Péter: Korunk fő fejlődési tendenciái az élelmiszer-termelésben, különös tekintettel az állati termékekre, 516. oldal
Harangi-Rákos Mónika – Szabó Gábor – Popp József: Az egyéni és társas gazdaságok gazdasági szerepének főbb jellemzői a magyar mezőgazdaságban, 532. oldal
Vásáry Miklós – Kránitz Lívia – Vasa László – Baranyai Zsolt: Versenyképességi vizsgálatok a Visegrádi országok közötti agrárkereskedelemben, 544. oldal
Hegedűsné Baranyai Nóra: Rövid és hosszú távú ciklikusság a kukorica- és a sertéságazat idősoraiban, 559. oldal
Kovács Ildikó – Komáromi Nándor – Rácz Georgina: Fenntartható fogyasztói értékrend mint az etikus vállalati magatartás kritériuma, 569. oldal
Németh-T. Anett – Vincze-Tóth Judit – Hegyi Judit – Troján Szabolcs: A funkcionális élelmiszerek potenciális fogyasztói és vásárlói csoportjainak felmérése, 579. oldal
Szűcs Csaba – Zörög Zoltán: Agrárdiplomások helyzete a munkaerőpiacon, 588. oldal
KRÓNIKA
A Gazdálkodás nívódíjának átadása, 598. oldal
Lencsés Enikő – Kovács Attila: Modern fejési technológiák bemutatása a IV. Gödöllői Állattenyésztési Napokon , 599. oldal
A BORÍTÓ: