Archívum » 2015 » 2015. 03. szám

TARTALOM

TANULMÁNY

Németh Tamás – Várallyay György: A természeti erőforrások fenntarthatósága: mi van, ha nincs?, 201. oldal

Kelemen Rita – Kincses Áron: A jóllét magyarországi indikátorrendszerének elméleti alapjai, 220. oldal

Mezőszentgyörgyi Dávid – Wayda Imréné: Innováció a szakképzésben, hatása az agrárszakképzésre, 236. oldal

AGRÁRINNOVÁCIÓ A GYAKORLATBAN

Földesi Gyula: Az agrárszakképzésben: Szakmai innováció a gyakorlati oktatás és a termelés megteremtése érdekében, 253. oldal

Osvay György: A nagygazdaságokban: „Minden falat magyar” – innovációval, 261. oldal

Vida Sándor: A közepes gazdaságokban: Agrárinnováció a SOLUM Mezőgazdasági Részvénytársaságnál, 269. oldal

Keszthelyi Krisztián: A kisgazdaságokban: A Zöldség Farm 2008 Kft. bemutatása, 277. oldal

Soós Barbara: Az élelmiszer-előállításban: Példák az innovációra a Soós Tészta Kft. gyakorlatából, 280. oldal

Fehér Orsolya – Csongovai Tamás – Bogóné Tóth Zsuzsánna: Az élelmiszer-kereskedelemben: Példa az innovációra a Coop gyakorlatából, 286. oldal

SZEMLE

Vásáry Viktória: Jámbor Attila – Mizik Tamás (szerk.): Bevezetés a Közös Agrárpolitikába – könyvismertetés, 293. oldal

KRÓNIKA

A Gazdálkodás 2014. évi nívódíjainak átadása, 297. oldal

Hirdetés, 301. oldal
Summary, 298. oldal
Contents, 300. oldal

A BORÍTÓ: